Erkki Kastari Oy
 ERKKI KASTARI OY


Ajankohtaista15.3.2023

MUUTTUNUT AIKATAULU:

TIISTAINA 14.3. EMME AJANEET RAPAKKOJOKI-RYTKY -REITTIÄ KOVAN LUMISATEEN TAKIA. REITTI AJETAAN MAANANTAINA 20.3.SIIRTOLAVAT:

Ottakaa yhteyttä, jos tarvitsette siirtolavaa esimerkiksi rakennustyömaalle, siivoustalkoisiin tai remonttinne ajaksi.
Tuomme lavan tai kontin sopimuksen mukaan haluamaanne osoitteeseen. Lavan tyhjäyksestä ja pois noudosta sovimme tarpeenne mukaan.

Aloitamme kiinteistökohtaisen muovin keräyksen 1.10.2019. Tämä on mahdollista nyt, kun Iisalmeen avautuu Rinki Oy:n virallinen muovin vastaanottopaikka. Muovinkeräys koskee pakkausmuovia. Haluamme, että yhä useampi kiuruvetinen voi vaivattomasti lajitella muovisen pakkausjätteen omalla kotipihalla, oli kyseessä sitten kerros-, rivi- tai omakotitalo. Kannustamme myös kiuruvetisiä yrityksiä muovin erilliskeräykseen. Muovinkierrätyksestä saadaan kustannushyötyä tehokkaammalla lajittelulla ja näin sekajätteen määrä ja jätehuoltokustannukset pienenevät. Mitä enemmän muovia kierrätetään, sen paremmin turvataan uusioraaka-aineen saanti kotimaiselle teollisuudelle. Myös uusiomuovituotteet voi kierrättää. Olkaa yhteydessä, jos asia kiinnostaa.

Otteita Ylä-Savon yhteisistä jätemääräyksistä:

Kaikilla kiinteistöillä on oltava pyörälliset jätesäiliöt Ylä-Savon jätehuoltomääräysten § 23:n mukaisesti.
Jätesäiliö on sijoitettava tasaiselle kovalle maalle ja siten, että jäteauto pääsee säiliön lähelle.
Lisäksi, jos jätesäiliö sijoitetaan pihaan, on pihassa oltava käännytyspaikka jäteautolle säiliön välittömässä läheisyydessä.

Jos jätesäiliöön laitetaan tuhkaa tai pölyä, se pitää pakata pakkaukseen sen jälkeen, kun se on jäähtynyttä ja kytemätöntä Ylä-Savon jätehuoltomääräysten § 25 mukaisesti.

E-lasku säästää luontoa!
Tee sinäkin e-laskusopimus verkkopankissasi!